Contactformulier

Route en locatie

Vanuit Venlo:

Volg de N271 richting Nijmegen. Neem bij Well de rotonde half rond. Na ca 1,8 km sla linksaf bij het bord “Leukermeer” en rijd De Vissert op. Neem de eerste weg rechts. Na 200 meter ligt aan de rechterkant de parkeerplaats voor bezoekers van het Dagstrand en de Camperplaats. Fietsers kunnen nog 20 meter doorrijden tot aan de t-splitsing. Ga hier rechtsaf en na 150 meter ligt het Dagstrand aan de linkerkant

Vanuit Venray/A73:

Neem de N270 richting Wanssum. Rij door Wanssum heen tot over de Maasbrug. Neem de rotonde driekwart rond richting Well en Nijmegen (N271). Na ca 1,8 km sla linksaf bij het bord “Leukermeer” en rijd De Vissert op. Neem de eerste weg rechts. Na 200 meter ligt aan de rechterkant de parkeerplaats voor bezoekers van het Dagstrand en de Camperplaats. Fietsers kunnen nog 20 meter doorrijden tot aan de t-splitsing. Ga hier rechtsaf en na 150 meter ligt het Dagstrand aan de linkerkant.

Vanuit Nijmegen/Gennep:

Neem de N271 richting Venlo. Rij voorbij de afslag Nieuw-Bergen. Neem na ongeveer 5,5 km de afslag rechts (net na de brug over de sluis) bij het bord “Leukermeer” en rijd De Vissert op. Neem de eerste weg rechts. Na 200 meter ligt aan de rechterkant de parkeerplaats voor bezoekers van het Dagstrand en de Camperplaats. Fietsers kunnen nog 20 meter doorrijden tot aan de t-splitsing. Ga hier rechtsaf en na 150 meter ligt het Dagstrand aan de linkerkant.

Vanuit Kevelaer/Weeze

Neem vanuit Weeze de K17 via Airport Weeze richting Twisteden. Rijd door tot aan de rotonde met de L361. Ga hier rechtsaf richting Well. Vanuit Kevelaer de N361 volgen tot aan de rotonde met de K17 en neem de tweede afslag richting Well. Rij deze weg helemaal uit en passeer de grens na ongeveer 5 km. Blijf recht doorrijden tot aan de N271 (4km). Sla hier rechtsaf. Na ca 1,3 km sla linksaf bij het bord “Leukermeer” en rijd De Vissert op. Neem de eerste weg rechts. Na 200 meter ligt aan de rechterkant de parkeerplaats voor bezoekers van het Dagstrand en de Camperplaats. Fietsers kunnen nog 20 meter doorrijden tot aan de t-splitsing. Ga hier rechtsaf en na 150 meter ligt het Dagstrand aan de linkerkant.